Tips & Tricks

 
Wat goed dat jij in actie wilt komen! Heb je al een goed idee voor een actie, maar weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen met geld inzamelen? Bekijk dan hieronder ons stappenplan om ideeën op te doen!

Stap 1: Deel jouw verhaal

Waarom kom jij in actie voor veilige scholen? Heb je zelf iets meegemaakt waardoor je dat extra belangrijk vindt? Beschrijf jouw actie en motivatie in een kort verhaaltje om jouw potentiele sponsoren te motiveren om jouw te helpen.  

Stap 2: Wees je eigen eerste sponsor

Doe alvast een donatie aan je eigen actie. dit motiveert anderen om jouw actie ook te steunen. 

Stap 3: Zet je omgeving in voor extra support

Je kent meer mensen dan je denkt! Misschien willen die ook wel een handje helpen.  Denk aan je ouders, familie, klasgenootjes, buren of sportclub!

Stap 4: Deel jouw actie op social media

Vraag zoveel mogelijk mensen om het te delen, liken en vooral om jou te steunen. Hoe meer mensen je actie zien, hoe groter de kans dat je hulp gaat krijgen. Misschien kiezen ook wij wel jouw actie uit om op onze social media kanalen te delen!  

Stap 5: Benader de krant of radio bij jou in de buurt 

Regionale media is altijd op zoek naar bijzondere verhalen. Leuke aandacht voor jouw actie én voor veilige scholen!

Stap 6: Houd je sponsoren op de hoogte

Het is belangrijk dat je de mensen die jouw actie helpen, ook betrokken houdt bij wat je doet. Stuur ze updates, bedank ze voor hun steun en vergeet ook niet ze op de hoogte te stellen en te bedanken na afloop van jouw actie. 

 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen