Wil jij opkomen voor de rechten van kinderen over de hele wereld?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De KidsRights Changemakers Movement is op zoek naar alle kinderen en jongeren die de wereld willen verbeteren voor kinderen. Waar ook ter wereld! Meedoen is makkelijk. Iedereen kan namelijk een changemaker zijn!

Wereldwijd zijn er vele getalenteerde kinderen en jongeren met veelbelovende ideeën. De KidsRights Changemakers Movement gelooft er dan ook in dat álle kinderen die een verschil willen maken, erkend en ondersteund moeten worden in hun poging om kinderrechten te verbeteren. Hoe klein deze initiatieven ook mogen lijken, met de juiste steun en mogelijkheden kan de impact grenzeloos zijn.

Mohamad Al Jounde (Winnaar Internationale Kindervredesprijs 2017): “Every action, small or big, can make a change.”

Stap 1:

Sluit je aan bij de Changemakers Movement: dé beweging van jonge changemakers wereldwijd die hier met elkaar in gesprek gaan.

Stap 2:

Als je lid bent van onze Movement, kun je ook een eigen project aanmelden voor het Changemakers Programma. Een project is een eigen actie waarin je een situatie of probleem onder de aandacht brengt of gaat oplossen. Wij helpen je dan bij het maken en uitvoeren van jouw plan door middel van begeleiding en wereldwijde aandacht op het platform.

Dus: heb lef en kom in actie! Maak nu een account aan voor de Changemakers Movement!


Door een account aan te maken ben je officieel onderdeel van onze wereldwijde Changemakers Movement en laat je zien wat de kracht van kinderen is. Meedoen kost niets en verplicht je tot niets, maar geeft je wel de mogelijkheid om mee te praten op ons forum, je in te schrijven voor onze (online) evenementen en jouw ideeën met ons te delen. We sturen je maximaal 2 keer per maand een e-mail om je op te hoogte te houden van de activiteiten van onze changemakers.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen