Over Kidsrights

Kinderen zijn changemakers, zij brengen de wereld in beweging.

KidsRights komt op voor de positie en rechten van kinderen wereldwijd. Wij werken voor én samen met kinderen aan een wereld waarin kinderrechten worden gewaarborgd. KidsRights is ervan overtuigd dat kinderrechten beter nageleefd kunnen worden, wanneer kinderen en jongeren zélf meebeslissen over de zaken die hen direct aangaan en wanneer zij bijdragen aan de oplossing. KidsRights stelt kinderen in staat om zich in te zetten als changemakers voor kinderrechten zowel in hun eigen omgeving als op internationaal niveau. 

Samen met kinderen en jongeren brengt KidsRights kinderrechten onder de aandacht bij beleidsmakers en een wereldwijd publiek door onze advocacy. KidsRights ondersteunt lokale projecten om zo met kinderen de realisatie van kinderrechten mogelijk te maken en direct het verschil te maken. Wij doen onderzoek om aanvullend inzicht te verschaffen in de status van kinderrechten wereldwijd. Persoonlijke verhalen staan centraal; wij laten kinderen aan het woord en zetten in op de kracht van het publieke debat, versterkt door massamedia. Om ook direct te investeren in een betere leefwereld van kinderen, ondernemen wij actie.

Ook jij kunt een bijdrage leveren aan het werk van KidsRights, in onze strijd voor de positie en rechten van kinderen wereldwijd. Word ook changemaker en breng samen met KidsRights de wereld in beweging!

Meer weten over KidsRights? Kijk op www.kidsrights.nl

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen