Morningstar

Morningstar, Inc. is een toonaangevende leverancier van onafhankelijk beleggingsonderzoek. Jaarlijks organiseren zij de Morningstar Awards, ontwikkeld om beleggers te helpen met het identificeren van beleggingsfondsen en fondshuizen die in hun categorie in 2017 en in de jaren daarvoor de meeste waarde hebben toegevoegd.

Dit jaar heeft Morningstar er voor gekozen, om KidsRights als goed doel te verbinden aan deze awards. Het bedrijf heeft voor KidsRights gekozen, vanwege gedeelde inzet en motivatie, met name op het gebied van financiële zelfredzaamheid en duurzaamheid en de overtuiging dat kinderen de toekomst zijn en de wereld kunnen veranderen en verbeteren.

Dit prachtige initiatief heeft geresulteerd in een opbrengst van maar liefst € 7.500 voor KidsRights! Wij danken Morningstar voor de inzet en ook alle sponsoren voor hun support!

09-04-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen